Huvudsida

Från Fritidsjonglörerna
Hoppa till navigering Hoppa till sök


Fjong-banner.PNG

Välkommen till Fritidsjonglörerna

Fritidsjonglörerna är föreningen för jonglörer och jonglering i Stockholm.

Under höst- och vårtermin tränar vi jonglering inomhus hos Cirkus Normal. Under sommaren träffas vi i Fatbursparken och jonglerar så ofta vi kan när vädret tillåter. Maila om du vill veta om vi kommer att vara där någon specifik tid! Oavsett säsong så jonglerar vi med bollar, käglor, ringar och diabolo. Dessutom så gör vi en hel del kägelpassning. Välkommen att jonglera med oss!

På denna webbplats har vi information om hur du hittar till våra jongleringsträningar och annan information om föreningen Fritidsjonglörerna.

E-postlistor

jongstock@yahoogroups.com

Används av jonglörer i Stockholm. Vem som helst kan gå med och skicka e-post via listan. För att bli medlem gå till http://groups.yahoo.com/group/jongstock/ och anmäl dig!

sjong@yahoogroups.com

Listan används för att informera om kommande jongleringskonvent. Hit skickar vi information som vi tror är av intresse för alla svenska jonglörer. Hit kommer mycket få mail per år.

Arrangörer av jongleringskonvent uppmanas att sprida konventinfo via listan.

Listan är modererad vilket innebär att alla meddelanden måste godkännas innan de skickas ut till alla prenumeranter. Detta sker "bakom kulisserna" och gör listan "spamsäker".

Gå med i listan på http://groups.yahoo.com/group/sjong.

Nu startar inomhusterminen!

Nu börjar inomhusträningen 2023/2024! Även i år tränar vi ihop med Cirkus Normal, se sidan om träning.

Välkommen!

Jonglette 2022

Vi ses den 20 augusti i Rålambshovsparken för årets upplaga av mini-konventet Jonglette! Välkommen!

WJD 2022

I år infaller World Juggling Day den 18 juni, och vi firar på traditionellt vis med jonglering i Fatbursparken med start kl 13.

Vi håller en nybörjarkurs i jonglering kl 14. Alla är välkomna – bollar och käglor finns att låna.

Årsmöte 2022

Fritidsjonglörernas årsmöte 2021 kommer att hållas den 18 juni kl 15. Platsen är Fatbursparken, dvs där vi firar World Juggling Day. Om vädret är dåligt kommer vi istället att hålla årsmötet på Västgötagränd 3.