Huvudsida

Från Fritidsjonglörerna
Hoppa till: navigering, sök


Fjong-banner.PNG

Välkommen till Fritidsjonglörerna

Fritidsjonglörerna är föreningen för jonglörer och jonglering i Stockholm.

Under vintern tränar vi jonglering inomhus två gånger i veckan under höst- och vårtermin. Under sommaren träffas vi i Fatbursparken och jonglerar så ofta vi kan när vädret tillåter. Vi brukar rekommendera dem som undrar vilka dagar som är bäst att komma på att det är samma tider som under vintern.

Oavsett säsong så jonglerar vi med bollar, käglor, ringar och diabolo. Dessutom så gör vi en hel del kägelpassning. Välkommen att jonglera med oss!

På denna webbplats har vi information om hur du hittar till våra jongleringsträningar och annan information om föreningen Fritidsjonglörerna.

E-postlistor

jongstock2016@yahoogroups.com

Används av jonglörer i Stockholm. Vem som helst kan gå med och skicka e-post via listan. För att bli medlem gå till http://groups.yahoo.com/group/jongstock2014/ och anmäl dig!

sjong2016@yahoogroups.com

Listan används för att informera om kommande jongleringskonvent. Hit skickar vi information som vi tror är av intresse för alla svenska jonglörer. Hit kommer mycket få mail per år.

Arrangörer av jongleringskonvent uppmanas att sprida konventinfo via listan.

Listan är modererad vilket innebär att alla meddelanden måste godkännas innan de skickas ut till alla prenumeranter. Detta sker "bakom kulisserna" och gör listan "spamsäker".

Gå med i listan på http://groups.yahoo.com/group/sjong2016.

Jonglette 2016

Den 20 augusti ses vi i Rålambshovsparken för årets Jonglette!

Stockholm Juggling Weekend

17-19 juni 2016 arrangerar Fritidsjonglörerna Stockholm Juggling Weekend. Mer information och registrering på evenemangets hemsida http://stockholmjugglingweekend.se . Kom och ha kul med oss!

Höstens träningstider

Våra inomhusträningar för året 2015/2016 har inte detaljplanerats ännu, men vi gissar att det blir samma tid och plats som förra året. Vi uppdaterar här så snart vi fått tiderna av Idrottsförvaltningen. Fullständigt schema kommer att finnas på sidan om träning. Välkommen!

Årsmöte 2015

Fritidsjonglörernas årsmöte 2015 är den 15 augusti kl 14:00. Om vädret är fint hålls mötet i Rålambshovsparken där årets Jonglette går av stapeln. Om det regnar flyttas årsmötet till annan plats som meddelas här på webbplatsen.