Jongleringsträning

Från Fritidsjonglörerna
Hoppa till navigering Hoppa till sök

GK Hermes Jongleringsgrupp

Fritidsjonglörerna erbjuder jongleringsträning tillsammans med GK Hermes. Vi tränar under VT 2014 följande tider:

   Torsdagar kl 20:00-22:00 i Eiraskolan,
   Söndagar kl 12:00-15:00 i Södermalmsskolan. 

Ändringar i träningstider etc meddelas via e-post till dem som anmält sig på träningen och till e-postlistan jongstock2014 at yahoogroups.com.

Priset är 600 kr per termin och inkluderar medlemsskap i Fritidsjonglörerna. Betalning sker till Fritidsjonglörernas plusgirokonto 1322580-0. Glöm inte att skriva ditt namn och att det gäller träningsavgift.

Du kan också betala 50 kr per träningstillfälle. En provträning är gratis.

Google Calendar

Träningsschema finns nedan, men även som en delad Google Calendar. Länken till kalendern, om du använder Google Calendar och vill lägga till den under "Andra kalendrar" är: här.

vcalendar

Träningsschemat finns i vcalendar-format för att enkelt importera till olika elektroniska kalendrar, till exempel Outlook. Hur man gör för att importera filen är olika för olika kalendrar, men använder du Outlook, gör så här:

  • Ladda ner practice-vcalendar.vcs och spara filen.
  • I Outlook, välj "File/Import and Export..." (eller, "Arkiv/Importera och Exportera...") för att importera vCalendar-filen.

Träningsschema

Vid frågor kontakta Staffan via e-post eller telefon 070-813 5969.

Sommarträning i Fatbursparken

Tag grön T-bana till Medborgarplatsen, korsa torget och gå nedför trapporna mellan Söderhallarna och Burger King så är du i Fatbursparken. Vi är lite oregelbundet, med preferens för de tider vi tränar under vintern. För detaljer och sista-minuteninformation se antingen vår Facebooksida, gå med i Fritidsjonglörernas maillista eller ring Staffan på telefon 070-813 5969.